Northern Destruction Unit

Första bandet som gick på scenen var de gamla thrashveteranerna Epitaph som rev av ett intensivt set med gamla låtar. Det var inte utan vissa tekniska problem men de löste de med den äran. Som lök på laxen bjöds det på en nyskriven skapelse som lovar gott inför framtiden. Nästa band som klev på scenen var de Norska Claymords. Låtmaterialet var svagt men det gjorde de upp för med hjälp av energin som de utstrålade på scen. Om de får lite tid och möjlighet att slipa på materialet så kan vi ha en hit vad det lider.
Sista bandet för kvällen var Ludvikas egna dödspluton Spasmodic. Deras set var pur energi från första början. Det betades av den ena köttiga pärlan efter den andra och lät inte publiken hämta andan. Jag måste säga att den frenesi som mötte mig som åskådare lämnade inget övrigt att önska. Dessa grabbar har framtiden för sig bland de största inom genren. Det vill säga Cannibal Corpse och Company.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up